OTSINGUSÕNA

TASUTA TRANSPORT alates 100€ tellimustele

Ostukorv on tühi.

Eesti karusnahadisainer sai Milano konkursil 8 parima hulka

Milano moenädala raames toimunud karusnahka kasutavate noorte disainerite konkursil REMIX 2010 pääses eesti disainer Evelin Laikvee kaheksa finalisti hulka.

REMIX 2010 on ülemaailmne konkurss, kus näiteks Jaapani rahvuslikus eelvoorus võistlesid lausa 3200 tööd. Lõppvooru valiti 40 tööd 18 riigist, mille hulgast omakorda selgusid kaheksa finalisti, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

“See on elu ja naturaalne materjal on kõige tänuväärsem, sest seda saab kasutada pikalt. Praegugi tehakse vanavanemate kasukaid ümber, sulejopet ei saa kanda rohkem kui paar aastat,” selgitas Evelin Laikvee.

Disainer rebaste ja küülikute ees karmavõlga ei tunne. Aga selle üle, et tema kasukas valiti Milano moenädala raames peetud rahvusvahelisel karusnahadisaini konkursil 8 parima hulka, on ta uhke.

“Disainisin multifunktsionaalse kasuka naistele. See oli maani pikk ja seda oon võimalik kanda kolmes eri pikkuses – pikk kasukas, poolpikk kasukas ja lühike jakk. Seda saab reguleerida lukkude abil,” kirjeldas Laikvee enda võistlustööd.

Toimetaja: Merili Nael

https://www.err.ee/401223/eesti-karusnahadisainer-sai-milano-konkursil-8-parima-hulka

etEesti
en_USEnglish etEesti